Iloveyou ✿
Again? :'(
Saturday, January 19, 2013 ♥ 5:08 AM ♥ 0Iloveyou Comment(s)



Hi there :'* dah dua hari aku demam. dema teruk k. Tapi now taknak cerita pasal demam. Cerita pasal lain. 24.12.2012 again aku mengalirkan airmata untuk seorang lelaki yang aku sayang. from that day, hati aku tertutup untuk mana mana lelaki. tetapi hari ini aku.. jatuh cinta. lagi? mungkin.. kenapa? kenapa?
mana janji kau dayah tanak kecewa sebab lelaki lagi? mana? aku takut nak luahkan. aku takut nak pendam. macam mana aku nak buang perasaan ni?

okay ceritanya bermula bila aku dgn muka tembok aku ni IM dia. niat aku just nak tegur-2 je, sebab aku bosan. tapi tak tersangka daripada IM aku boleh jatuh hati. astaghfirullah dayah :/ apa ni? aku tak tahu lah. kenapa perasaan aku ni? cepat sangat suka seseorang. ya allah kenapa jari aku menggeletar saat aku menaip :'( apa aku rasa sekarang ni hanyalah mainan di fikiran semata semata or what ? :( Berilah aku semangat ya allah :/

" Awak, sorry ea kalau kita teramik hati awak Tercuri hati awak. Sorry sangat sangat"





Ya allah :'( aku buntu sekarang ni, aku keliru dengan perasaan aku ni. Kenapa sekarang? kenapa kenapa? Banyaknya persoalan :/ menggigil badan aku fikir semua ni. Bodohnya aku IM dia, sekarang dah tersuka. bodohnya hanya kerana IM aku tersuka dia. aduhaii kenapa dengan aku ni :(



" Mungkin pada awak, kita ni hanya kawan je. Iya mungkin. Mungkin mungkin and mungkin. :'( Kita takut nak jatuh hati pada awak, takut nak ada perasaan dekat awak. Awak, kita mintak maaf ea? Kalau kita dah tersuka awak. Kita mintak maaf untuk semua perasaan ni. Hmm Sokay, kita boleh kawan :') that all for now. sorry again. :/

Apabila kita REDHA pd sesuatu yg mengecewakan kita. Maka percayalah, Allah akan menggantikan kekecewaan itu dgn sesuatu yg tak disangkakan.

Older Post

♥The Webmistress


Bagaimana saya ingin bagitahu awak yang saya jatuh hati pada awak?♥

♥Heartbeat


♥Thank You
♥ Skins by Wendy
♥ Graphics by Facebook